14/2 - International Networking Event: Horizon Europe “Cancer” Mission

  • 28 januari 2022

We hebben de eer u uit te nodigen voor het internationale netwerkevenement georganiseerd door de Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeksraad van Turkije (TÜBİTAK) in samenwerking met de Sabancı University in het kader van het technische bijstandsproject "Turkije in Horizon 2020 Fase II", dat wordt medegefinancierd door de EU en de Republiek Turkije en wordt uitgevoerd door het Ministerie van Industrie en Technologie van de Republiek Turkije in het kader van het programma voor concurrerende sectoren.

Het evenement wordt gehouden op 14 februari 2022 via het online platform B2Match.

Het evenement zal zich richten op de Cancer Mission 2022 calls, meer informatie over de calls vind je in het Funding & Tenders portal. De Europese Commissie heeft op 18 januari 2022 een infodag gehouden over EU-missies. Meer informatie over de Kankermissie vind je via de link.

Het netwerkevenement is bedoeld om deelnemers uit Europa en daarbuiten te verzamelen, die afkomstig zijn van onderzoeksinstellingen, industriële organisaties en lokale autoriteiten met de ambitieuze doelen om projecten op de Horizon Europe "Kanker" -missie te realiseren.

De andere doelstellingen van het evenement zijn als volgt:

  • intersectorale en multisectorale samenwerkingen te bevorderen;
  • om projectideeën te delen die anderen kunnen inspireren om nieuwe projecten te ontwikkelen,
  • om de financieringsmogelijkheden van de EU voor de Horizon Europa-kankermissie weer te geven;
  • om de betrokkenheid van projectontwikkelaars en lokale overheden bij projecten te waarborgen via 1:1 online meetings.

In het evenement zal er ook een pitching-sessie zijn voor degenen die hun interesse in de oproepen willen kenbaar maken.

Het evenement is een unieke gelegenheid om een productief netwerk op te bouwen tussen diverse actoren in het kader van Horizon Europa. Daarnaast maakt het deelnemers;

  • om de laatste update over de respectieve missie te krijgen en deel te nemen aan discussies over de vitale elementen van Kanker,
  • om deel te nemen aan de discussie met sprekers op hoog niveau en prestigieuze belanghebbenden,
  • om verbindingen op te bouwen tijdens unieke netwerkmogelijkheden, ook om partners te vinden voor aankomende gesprekken,
  • om hun projectideeën te presenteren in pitchsessies en/of deze te bespreken met potentiële partners door middel van een 1:1 vergadering.

Het evenement zal plaatsvinden via B2Match software. Daarnaast wordt het live gestreamd op het volgende kanaal: Livestream op YouTube-kanaal Alle sessies en de registratie zijn toegankelijk via het B2Match-platform, waar je ook je agenda kunt aanpassen en contact kunt maken met mededeelnemers voor, tijdens en na het evenement.

Inschrijven voor het evenement is verplicht en is nu geopend. U kunt uw registratie voltooien door het formulierin te vullen.

Klik hier voor de agenda van het evenement. Ik kijk er naar uit om je online te zien!

Voor meer informatie over het evenement kunt u contact met ons opnemen via de volgende e-mail ncphealth@tubitak.gov.tr

Voor zorgen over registratie of andere organisatorische kwesties kunt u contact opnemen met de heer Kemal Onur Gungor in k.gungor@idi.ie of mevrouw Selin Doğrusöz in s.dogrusoz@idi.ie

Voor vragen over communicatie en zichtbaarheid kunt u contact opnemen met mevrouw Selale Dagalp op s.dagalp@idi.ie

Inschrijven en meer info: Cancer Mission International Brokerage Event - Startpagina (b2match.io)