15/09 - Innovatieseminarie Kunststoffenbeurs+Materials+Eurofinish+Surface 2021

  • 1 juli 2021

Op 15 september 2021 organiseren de Enterprise Europe Network partners uit Nederland en Vlaanderen een Innovatieseminarie rond (nieuwe) materialen, processen (ook recyclage), materiaalanalyse, oppervlaktetechnieken en bindtechnieken. Dit seminarie wordt gehouden tijdens de Kunststoffenbeurs + Materials+Eurofinish+Surface beurs op 15 en 16 september 2021 in ‘s Hertogenbosch, Nederland, in het kader van het matchmakingevent dat het Enterprise Europe Network organiseert.

Het Innovatieseminarie zal aan 12 sprekers (ondernemers en onderzoekers) de gelegenheid bieden om hun innovatie (aanbod of vraag) of idee voor een internationaal project kort (elevator pitch) voor te stellen.

Tijdens de matchmakingsessies kunnen deelnemers afspreken met de pitchers om zo meer details te verkrijgen en/of een mogelijke samenwerking te bespreken.

Deelname aan het Innovatieseminarie is gratis, maar alleen mogelijk na registratie als on-site deelnemer aan het Kunststoffenbeurs+Materials+Eurofinish+Surface 2021 matchmakingevent.

Zowel sprekers als toehoorders van het Innovatieseminarie dienen zich aan te melden via de registratiepagina. Er zal nadien expliciet gevraagd worden of u al dan niet wil pitchen.

Meer informatie op de webpagina Innovation Seminar. Het programma van het Innovatieseminarie zal eveneens op deze website gepubliceerd worden.

Zowel van de pitchers als de toehoorders wordt verwacht dat ze een volledig profiel en “market place” item aanmaken. Op basis van de “market place” kan men reeds afspraken aanvragen. Toehoorders krijgen ook de gelegenheid om tijdens/na de pitches nog een afspraak aan te vragen met de voor hen interessante sprekers.