16/12 - Webinar REACH Incubator Project – Tweede open oproep voor start-ups en kmo's

  • 9 december 2021

REACH (EuRopEAn incubator for trusted and secure data value Chains) is een H2020 gesubsidieerd project en geeft  ondersteuning aan geselecteerde startups en kmo’s via een 11 maand durend incubatieprogramma.

Werkt jouw start-up met Big-Data? Word dan lid van de REACH Incubator en ontvang tot € 120K en de mogelijkheid om samen te werken met toonaangevende bedrijven en hun eigendomsgegevens.

De tweede REACH Incubator Open Oproep is ondertussen geopend.

De REACH Incubator heeft een fonds van € 3,5 miljoen om de creatie van datawaardeketens in heel Europa te stimuleren en is op zoek naar 30 veelbelovende big data start-ups en kmo's om deel te nemen aan de eerste incubatieronde.

REACH wordt beheerd door 10 kernpartners en 9 dataproviders. Het zal een vruchtbare voedingsbodem creëren voor start-ups en kmo's om echte uitdagingen van grote bedrijven op te lossen en experimenten uit te voeren met beveiligde en vertrouwde datagestuurde oplossingen die gebruik maken van bedrijfseigen, vaak multi-stakeholder, industriële en persoonlijke data.

Wil je meer info, neem dan deel aan het  REACH Webinar op 16 december (10 uur) https://www.f6s.com/reach-open-call-2-webinar/book 

Application Deadline: 22nd February 2022, 17:00 CET Apply to REACH - 2nd open call for startups/SMEs | F6S

Indien u deelneemt aan de oproep, graag ook een seintje aan Magali.parent@vlaio.be