21/9 - BIOSWITCH MATCH - Sustainable and bio-based packaging solutions

  • 5 juli 2021

Op 21 september 2021 organiseert het Enterprise Europe Network een virtueel matchmakingevent rond duurzame en biogebaseerde verpakkingsoplossingen in het kader van het Europees project BIOSWITCH. Dit project heeft als doel om Europa naar de voorgrond van de biogebaseerde economie te brengen door merkeigenaren aan te moedigen en te ondersteunen om over te stappen op biogebaseerde producten.

BIOSWITCH MATCH is een unieke gelegenheid om potentiële samenwerkingspartners of technologieleveranciers te ontmoeten in online 1-op-1 meetings gericht op de verschuiving van fossiele naar duurzame en biogebaseerde verpakkingsoplossingen. Tijdens het voorafgaande inspirerende  webinar leer je alles over de overstap naar biogebaseerde verpakkingsoplossingen, de risico's, noden en drijfveren, consumentenattitudes en het effect op klimaat en milieu.

Dit event is zowel gericht op (onder)leveranciers van biogebaseerde verpakkingen en technologieleveranciers, als op bedrijven (potentiële kopers van biogebaseerde verpakkingen) bv. uit de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, cosmetica en persoonlijke verzorging, farma en medische of huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasmiddelen.

Volgende thema’s komen aan bod:

  • Biogebaseerde plastic verpakkingen voor voedingsmiddelen, dranken en andere producten
  • Composteerbare verpakkingen voor eten en drinken voor de afhaalmarkt
  • Biogebaseerde verpakkingen voorbereid op effectieve recycling van materialen
  • Verpakkingsoplossingen met een kleinere ecologische voetafdruk

Grijp dus zeker deze kans om op een snelle en efficiënte manier in contact te komen met internationale zakenpartners!

Deelname is gratis, maar registratie met een volledig profiel is verplicht.

Meer informatie en registratie op: https://bioswitch-match.b2match.io.