26-29/04 - Matchmaking event Anuga Foodtec 2022

  • 10 maart 2022


Enterprise Europe Network nodigt u uit om deel te nemen aan het matchmaking evenement en de infosessies tijdens Anuga FoodTec 2022. Dit is de ontmoetingsplaats voor experten en beleidsmakers uit de voedings- en drankenindustrie om samen nieuwe en duurzame benaderingen voor de F&B-sector te ontwikkelen .

WAT?

Anuga FoodTec is de toonaangevende vakbeurs in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waar de nieuwste innovaties en technologische visies - van procestechnologie tot vul- en verpakkingstechnologie tot voedselveiligheid, van verpakkingsmaterialen tot digitalisering en intralogistiek, worden gepresenteerd.

MATCHMAKING

Deelnemers kunnen ervoor kiezen om ter plaatse of online aan dit evenement deel te nemen. De meetings ter plaatse worden gehouden van 26-29 april tijdens de beurs gehouden. De online meetings worden op 2 mei 2022 georganiseerd.

Inschrijven kan via deze link: https://sustainable-foodtech.b2match.io/

Heeft u nog vragen over dit matchmaking evenement? Neem dan contact met Patrick De Molder, adviseur Enterprise Europe Network Vlaanderen, via patrick.demolder@vlaio.be.