27-28 juni: Wijnproeverij van de Canarische Eilanden 2022

  • 20 juni 2022

PROEXCA en het Enterprise Europe Network organiseren op 27 juni in België (Tervuren) en op 28 juni in Nederland (Amsterdam) een wijnproeverij waar professionals en consumenten uit de wijnsector de beste wijnen van een groot aantal Canarische wijnhuizen kunnen leren kennen en proeven.

Het doel van het evenement is enerzijds om de positionering van wijnen en agrovoedingsproducten van de Canarische Eilanden op de Belgische markt te versterken en anderzijds om te ontdekken wat de Nederlandse markt kan bieden, op het gebied van marketing en de promotie van deze Canarische producten.

Naast de wijnproeverij proberen de deelnemers ook een verscheidenheid aan Canarische kazen en mojo's (typisch Canarische saus), waardoor de aanwezigen dichter bij de wijn- en culinaire traditie van de Canarische Eilanden komen.

In beide evenementen zal Cees Van Casteren, Master of Wine, een Masterclass geven, gevolgd door de verschillende proeverijen en verschillende bilaterale ontmoetingen tussen de deelnemende bedrijven.

Schrijf je in om een afspraak te maken op het evenement met de bedrijven waarin je geïnteresseerd bent.

Info en inschrijven vóór 24/06/22: Wine Tasting of the Canary Islands 2022 - Info NL (b2match.io)