7-8 oktober - Evenement Epiloog C2L3Play

  • 18 augustus 2021

Ter gelegenheid van het einde van het C2L3Play-project (Cross Border Living Labs), organiseren de bij het project betrokken partners op 7 en 8 oktober 2021 een slotevenement. Dit zal plaatsvinden in het CLICK (UMONS - Innovation Center III), in Bergen, België (30 boulevard Initialis, Bergen).

Het C2L3Play - Cross Border Living Labs project, gespecialiseerd in creativiteit en innovatieve methodologieën toegepast op de culturele en creatieve industrieën sector, loopt ten einde! De afgelopen 5 jaar hebben wij ons ingezet om de CCI-sector economisch te stimuleren door product- en/of marktexpertise te leveren via de oprichting van een netwerk van levende laboratoria. Hoe doen we dit? Door innovatieve steun voor projectleiders en de ontwikkeling van prototypes of technologische bouwstenen.

Om onze actie in de regio Wallonië/Hauts-de-France/Vlaanderen te voltooien en onze methodologie voor projectondersteuning te verspreiden, organiseren wij een evenement dat vele CCI-actoren samenbrengt en nodigen wij u graag uit op deze creatieve dagen.

U wenst:

  • Ontdek de innovatieve methodologieën voor projectondersteuning en de projecten die door C2L3Play worden ondersteund?
  • Meer weten over Design Thinking, rapid prototyping en de voordelen daarvan voor bedrijven, intellectueel eigendom en blockchain, augmented ideation, kunstmatige intelligentie ten dienste van CCI, kunstenaars ten dienste van bedrijven, nieuwe culturele paradigma's...?
  • Uw bedrijf ontwikkelen in de CCI-sector?
  • Uw netwerk met actoren uit de Hauts-de-France, Wallonië en Vlaanderen uitbreiden en aan zichtbaarheid winnen?

Neem deel aan Epiloog C2L3Play - Creativiteit en innovatie in het middelpunt van de economische en culturele ontwikkeling van de interregionale regio Hauts-de-France - Wallonië - Vlaanderen. Op 7 en 8 oktober. Bij CLICK - Innovatiecentrum in Bergen - België.

Op het programma: business meetings, workshops, creativiteitssprints, bedrijfsbezoeken, conferenties, tentoonstellingen en networking. 

Gratis en verplichte registratie want het aantal plaatsen is beperkt:  https://epilogue-c2l3play.b2match.io.

 

Het C2L3Play project:
C2L3Play (Cross Border Living Labs) is DE proeftuin van de grensoverschrijdende regio Hauts-de-France/Wallonie/Vlaanderen voor de sector van de culturele en creatieve industrieën (CCI). Het doel is een economische impuls te geven aan de CCI-sector door product- en/of marktexpertise te leveren via prototypes of technologische bouwstenen die door derde bedrijven/industrieën kunnen worden gebruikt. Een white paper met een overzicht van de 5 jaar van het project en de details van C2L3Play's "living lab" proces zal op het evenement worden uitgedeeld.

Meer informatie: crossborderlivinglabs.eu

interreg