8/02 - International Networking Event: Restore Our Ocean and Waters & A Soil Deal for Europe Missions

  • 28 januari 2022

We hebben de eer u uit te nodigen voor het internationale netwerkevenement georganiseerd door de Wetenschappelijke en Technologische Onderzoeksraad van Turkije (TÜBİTAK) in samenwerking met de Sabancı University in het kader van het technische bijstandsproject "Turkije in Horizon 2020 Fase II", dat wordt medegefinancierd door de EU en de Republiek Turkije en wordt uitgevoerd door het Ministerie van Industrie en Technologie van de Republiek Turkije in het kader van het programma voor concurrerende sectoren.

Het evenement wordt gehouden op 8 februari 2022 via het B2Match online Platform.

Het netwerkevenement is bedoeld om deelnemers uit Europa en daarbuiten te verzamelen, die afkomstig zijn van onderzoeksinstellingen, industriële organisaties en lokale autoriteiten die met hun ambitieuze projecten willen bijdragen aan de "Restore Our Ocean and Waters & A Soil Deal for Europe" -missies.

De andere doelstellingen van het evenement zijn als volgt:

  • intersectorale en multisectorale samenwerkingen te bevorderen;
  • om projectideeën te delen die anderen kunnen inspireren om nieuwe projecten te ontwikkelen,
  • om de financieringsmogelijkheden van de EU voor de missies Restore Our Ocean and Waters & A Soil Deal voor Europa weer te geven,
  • om de betrokkenheid van zowel projectontwikkelaars als lokale overheden bij projecten te waarborgen via 1:1 online meetings.

In het evenement zal er ook een pitching-sessie zijn voor degenen die hun interesse in de oproepen willen kenbaar maken.

Het evenement is een unieke gelegenheid om een productief netwerk op te bouwen tussen diverse actoren in het kader van Horizon Europa. Daarnaast maakt het deelnemers;

  • de laatste updates over de respectieve missies te ontvangen en deel te nemen aan discussies over het vitale belang van oceaan, water en bodem,
  • om deel te nemen aan de discussie met sprekers op hoog niveau en prestigieuze belanghebbenden,
  • om verbindingen op te bouwen tijdens unieke netwerkmogelijkheden, ook om partners te vinden voor aankomende gesprekken,
  • om hun projectideeën te presenteren in pitchsessies en/of deze te bespreken met potentiële partners door middel van een 1:1 vergadering.

Het evenement zal plaatsvinden via B2Match software. Daarnaast wordt het live gestreamd op het volgende kanaal: Livestream op YouTube-kanaal Alle sessies en de registratie zijn toegankelijk via het B2Match-platform, waar je ook je agenda kunt aanpassen en contact kunt maken met mededeelnemers voor, tijdens en na het evenement.

De inschrijving voor het evenement is nu geopend en u kunt uw registratie voltooien door het formulier op de volgende pagina in te vullen: Klik hier voor de evenementenagenda.

Voor meer informatie over het evenement kunt u contact met ons opnemen via de volgende e-mail ncpbio@tubitak.gov.tr

Voor zorgen over registratie of andere organisatorische kwesties kunt u contact opnemen met de heer Kemal Onur Gungor in k.gungor@idi.ie of mevrouw Selin Doğrusöz in s.dogrusoz@idi.ie

Voor vragen over communicatie en zichtbaarheid kunt u contact opnemen met Selale Dagalp op s.dagalp@idi.ieNeem deel aan dit evenement, presenteer uw projectideeën en bespreek ze met potentiële partners in online face-to-face vergaderingen!

BELANGRIJKE OPMERKING: Dit evenement is volledig gratis en het enige wat u hoeft te doen is u te registreren en uw eigen profiel aan te maken om anderen te helpen uw profiel te zien om contact met u te maken.

Inschrijven en meer info: Restore Our Ocean and Waters & A Soil Deal for Europe - Home (b2match.io)