Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021

  • 17 september 2021

Op 24 en 25 november 2021 organiseren EPSI & TWIST in samenwerking met het Enterprise Europe Network het Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021 matchmaking event tijdens de Connecting European Ambitions in Sport & Entertainment conferentie in Spa-Francorchamps van 23 tot 26 november. Het evenement brengt sport, media en technologie samen om innovatie extra te stimuleren.  

Live sport en amusement wordt de "nieuwe orde" van de Smart Media Industry. Adverteerders en media zijn gedwongen zich aan te passen aan de moderne gewoonten waarbij de consument kijkt wat hij wil, wanneer hij wil en waar hij wil. Daarom gaat het Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021 event dieper in op content van live sport en amusement, innovatieve technologieën met betrekking tot media (zoals digitalisering), nieuwe technologieën in het sportecosysteem en nieuwe bedrijfsmodellen. 

Heeft u iets te maken met technologie, sport, media, content creation, business innovation, …? Grijp dan zeker deze kans!  

Het B2B matchmaking event is een hybride evenement: conferentiedeelnemers kunnen on-site of virtueel potentiële partners ontmoeten. Indien u enkel (online) aan de matchmaking sessies wenst deel te nemen, dan kan dit mits betaling van een bijdrage van 50€.  

U kunt zich registreren voor het matchmaking event door deze twee stappen te volgen:  

  1. Schrijf u in voor de conferentie en betaal uw ticket via deze link
  1. Meld u aan voor de matchmaking-sessies

Meer informatie en registratie vindt u op Connecting Ambitions in Sport & Entertainment 2021 .