EU calls en events

EU CALLS
 • COVID-19-gerelateerde tenders
  De EU maakte deze pagina aan met als doel de toegang tot aanbestedingen met betrekking tot de COVID-19-pandemie te vergemakkelijken. Binnen deze context werd op deze pagina een lijst gehighlight met openbare aanbestedingen op het gebied van medische apparatuur om daarmee de behoeften van gezondheidsdiensten en autoriteiten te weerspiegelen. 
  Om optimaal te profiteren van de TED-zoekopdracht (inclusief filteren op CPV (Common Procurement Vocabulary) of om te filteren op land, om de zoekopdracht te kunnen bewerken, andere criteria toe te voegen, de zoekopdracht op te slaan of om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe aanbestedingen), moet u de volledige lijst met resultaten bekijken.
   
 • Call to action: European Cluster Collaboration Platform (ECCP): THE COVID-19 INDUSTRIAL CLUSTERS RESPONSE PORTAL om de inspanningen van industriële clusters te ondersteunen en de uitdagingen van de COVID-19-epidemie in Europa aan te pakken.
  Dit portaal is gemaakt om de interactie in de industriële clustergemeenschap te vergemakkelijken, zodat ook binnen de gemeenschap zelf snel en direct kan worden gereageerd.
  Meer informatie: THE COVID-19 INDUSTRIAL CLUSTERS RESPONSE PORTAL
   
 • Het H2020 Exscalate4CoV (E4C) project nodigt organisaties uit om voorstellen in te dienen voor het screenen van verbindingen voor werkzame profilering op de E4C Biology-platforms.
  Meer informatie: www.exscalate4cov.eu
 • ERA Corona platform
  The European Commission has launched the ERA corona platform, a one-stop shop for information for current and prospective beneficiaries of the R&I Programmes. The ERA corona platform brings together information on funded and ongoing projects, updated information on the extension of H2020 call deadlines and links to tailored Frequently Asked Questions (FAQs) for calls and grants affected by the coronavirus. The ERA corona platform is accessible via the Funding & Tenders Portal.
  Press release 14 May 202
EU EVENTS
 • eHealth Hub Platform - alleen eHealth, digitale oplossingen
  Het eHealth Hub-platform is een online catalogus met verschillende actoren: kmo's, investeerders, zorginstellingen, juridische en regelgevende dienstverleners, farmaceutische bedrijven, bedrijfsondersteuners. Door de belangrijkste Europese eHealth-actoren te identificeren, wil het eHealth Hub-platform de transparantie in de sector vergroten en de interactie van belanghebbenden mogelijk maken om bedrijfsgroei te bevorderen en te versnellen.
  Meer informatie: eHealth Hub Platform