CYCL'EAU WATER MANAGEMENT Internationale B2B meetings

  • 31 mei 2021

CYCL'EAU is de regionale bijeenkomst voor waterbeheer in het hart van stroomgebieden en wil een belangrijk besluitvormingsinstrument zijn.

De CYCL'EAU-beurzen hebben tot doel om, in samenwerking met alle publieke en private actoren, collectiviteiten, fabrikanten, studiebureaus en laboratoria, concrete oplossingen te bieden voor problemen op het gebied van waterbeheer, in een context van zorg voor het regionale en nationale grondgebied.

De volgende bijeenkomst CYCL'EAU Grand Est is gepland op 30 juni en 1 juli 2021 in het Palais de la Musique et des Congrès in Straatsburg in een NIEUW ON-SITE + LIVE-formaat om de sector een boost te geven, zijn actoren te promoten en bij te dragen aan een beter waterbeheer in de stroomgebieden.

Bij deze gelegenheid brengen Enterprise Europe Network en de Kamer van Koophandel en Industrie Grand-Est publieke en private belanghebbenden in de watersector samen. Ze bieden solution providers de mogelijkheid om hun knowhow te introduceren bij aannemers en collectiviteiten door deel te nemen aan internationale B2B-bijeenkomsten van elk 20 minuten. De afspraken worden online gehouden via video en/of face-to-face op de CYCL'EAU-beurzen, afhankelijk van de coronasituatie.

Deze B2B-sessies zijn een unieke kans om rechtstreeks contact te leggen met lokale autoriteiten, gekozen functionarissen, landbouwbedrijven, fabrikanten, ontwerpbureaus of zelfs start-ups op het gebied van waterbeheer en met hen te discussiëren, synergieën te activeren en transnationale samenwerkingsprojecten te initiëren.

Volgende thema’s komen aan bod:

  • klimaatverandering en waterschaarste
  • bescherming van watervoorraden
  • regenwaterbeheer
  • openbaar waterbeheer
  • water en innovatie in de regio's

Naast de B2B-sessies omvat de agenda ook een conferentieprogramma (zie https://www.cycleau.fr/les-conferences/conferences-grand-est-2021
Opgelet: alle presentaties worden in het Frans gegeven!

CYCL'EAU heeft een nieuw en gratis evenementformaat aangenomen!

Schrijf je eenmalig in en neem virtueel of on-site (naar keuze) deel aan 3 B2B-vergadersessies!

U neemt, indien u dat wenst en volgens uw beschikbaarheid, deel aan de volgende edities van CYCL'EAU B2B-meetings:

  • 30 juni en 1 juli 2021, voor de Grand Est-editie
  • 1 en 2 december 2021, regio Aix Marseille Zuid
  • 23 en 24 maart 2022, Toulouse Occitanie

Meer informatie en registratie op: cycleau.b2match.io