Enterprise Europe Network 2021 tevredenheidsonderzoek

  • 11 juni 2021

Enterprise Europe Network wil de kwaliteit van haar dienstverlening voortdurend verbeteren. Dat is de reden waarom we op regelmatige tijdstippen uw mening vragen over onze diensten, meer bepaald over de Network Partnering tools & events, de webinars en workshops, de individuele begeleiding in innovatietrajecten van H2020 en andere, de toegang tot EU financiering, en de individuele afhandeling van al uw vragen met betrekking tot de Interne Markt.
 
Omdat in onze werking de klant centraal staat, is het belangrijk dat wij van u feedback over onze werking krijgen. Het helpt ons om onze dienstverlening nog beter op uw wensen af te stemmen en het toont ook aan de Europese Commissie, die onze werking financieel ondersteunt, hoe onze klanten onze service waarderen.

We nodigen u dan ook vriendelijk uit om deel te nemen aan deze enquête. Het invullen van deze enquête zal ongeveer 5 minuten duren. Klik
hier om de vragenlijst te starten. De enquête is beschikbaar tot 30 juni.
 
Indien u vragen heeft of indien u problemen ondervindt bij het aanmelden, kunt u ons contacteren door te mailen naar enterprise.europe@vlaanderen.be.
 

Indien u later inzage wenst in het eindrapport van deze bevraging, dan kunt u dit aanvragen door eenvoudig te antwoorden op deze mail. Zo kunnen we u informeren van zodra de Europese Commissie ons het rapport bezorgd heeft.
 
Enterprise Europe Network Vlaanderen dankt u alvast voor uw medewerking.