Eureka call Cell-Based Technologies

  • 23 november 2021

Het aanvankelijk voorziene informatie- en matchmaking event op 1 december werd geannuleerd.

Geïnteresseerden voor de Eureka call kunnen voor informatie contact opnemen met patricia.menten@vlaio.be.

Voor het matchmaking aspect (vinden van eventuele partners) kan contact opgenomen worden met het Enterprise Europe Network (EEN), via greet.devos@vlaio.be. Meer informatie kan u ook vinden via de website van Een: Een zakelijke of innovatieve partner vinden - Enterprise Europe Network Vlaanderen

 

Eureka call Cell-Based Technologies

Houdt u zich als life sciences ondernemer of onderzoeker bezig met cell-based technologieën? Bent u geïnteresseerd in de samenwerkingsmogelijkheden met Vlaamse partners? Neem dan contact op met 1 van de contactpersonen onderaan deze pagina.

Nederland en Vlaanderen lanceren een gezamenlijke subsidiecall. De focus van deze oproep ligt op het stimuleren van publiek-privaat onderzoek en innovatie binnen het thema Cell-Based Technologies. Voorbeelden van deze technologieën zijn cel- en gentherapie, humane ziektemodellen, tissue engineered producten en de noodzakelijke kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen voor gepersonaliseerde geneeskunde. Voor gepersonaliseerde geneeskunde vormen celgebaseerde technologieën de onderliggende basis.

Voor wie?

Voor bedrijven en onderzoeksinstellingen die van plan zijn een aanvraag in te dienen voor de Eureka Cell-Based Technologies call Vlaanderen - Nederland.

Meer weten?

Lees meer over de Cell-Based Technologies Vlaanderen - Nederland

Heeft u vragen over deze call of over het zoeken van samenwerkingspartners? Neem dan contact op met: