Global Innovation Summit 2021

  • 16 maart 2021

Bent u actief op het gebied van innovatie? Bent u op zoek naar wereldwijde samenwerkingen? Denkt u aan een schaalvergroting van uw bedrijf? Dan moet u zeker aanwezig zijn op de virtuele Global Innovation Summit van 18 tot en met 20 mei 2021!

Global Innovation Summit is een internationale ontmoetingsplaats voor bedrijven, onderzoekers en innovators om kennis te delen en uit te wisselen, te netwerken, samen te werken en om toekomstige (zakelijke) groeikansen te bevorderen. Bedrijven van over de hele wereld zullen samenkomen en hun onderscheidende inzichten en collaboratieve oplossingen delen. Internationale sprekers zullen hun boeiende verhalen vertellen en de groei van hun ideeën en innovaties toelichten. De agenda omvat ook presentaties over wereldwijde samenwerking en financieringsmogelijkheden onder Eureka en Horizon Europe.

De hoofdthema’s zijn de ‘Green transition’, ‘Post COVID’ en de digitale transformatie. Het wordt een virtueel event met beperkte aanwezigheid ter plaatse en onbeperkte virtuele aanwezigheid. Afhankelijk van de steeds veranderende COVID-19 regelgeving voor live evenementen, zal men zo flexibel mogelijk reageren met betrekking tot het aantal deelnemers dat in staat zal zijn om #GIS2021 in persoon bij te wonen. Alle nodige veiligheidsmaatregelen zullen voorzien zijn voor onze on-site deelnemers van over de hele wereld. Deelnemen is gratis!

Tijdens het event vinden er ook vooraf geplande virtuele B2B-meetings plaats, gehost door Enterprise Europe Network. Als u wilt deelnemen aan de B2B-meetings, vink dan de B2B-Meetings vakjes aan in de "Plan your Attendance"-sectie wanneer u zich registreert. Registreren kan nog tot 19 mei 2021. Meer informatie op https://gis2021.b2match.io/home

Download hier de folder pdf bestandGIS_Basisinfo.pdf (252 kB)

Kom netwerken in uw eigen interesse- en expertisegebied!