LIFE-ON-CHIP Conferentie - ‘Initiating Convergence in Health Technologies”

  • 29 november 2021

Micro- en nanotechnologie, artificiële intelligentie, robotica, nieuwe productietechnologieën en big data hebben grote impact op alle bedrijfssectoren, maar hun grootste potentiële impact ligt misschien wel in health en life sciences. In combinatie met steeds verder groeiende biologische inzichten en ontdekkingen, leidt dit tot innovaties die onze gezondheidszorg drastisch kunnen veranderen.


Tijdens de ‘Life-on-Chip’ conferentie organiseert het Enterprise Europe Network een matchmaking event op 9 en 10 februari 2022.

Doel: bedrijven, kenniscentra én pioniers in dit domein stimuleren tot samenwerking om te komen tot nieuw cross-over oplossingen in de zorg.  Een uitgelezen kans voor Vlaamse ondernemingen om mee te werken aan de gezondheidszorg van morgen!

Tal van gastsprekers, sessies én matchmaking. Deelnemen kan zowel fysiek als online.

Alle info, het programma en inschrijven voor de conferentie en/of de matchmaking kan via  https://life-on-chip-2022.b2match.io.

Meer info: Anne Depré, tel. 016 66 65 06, anne.depre@vlaio.be

Een organisatie van Smart Hub Vlaams-Brabant en flanders.healthTech samen met DSP Valley, flanders.bio, MedTech Flanders, BioWin, imec, Antleron, VIB en EIT Health.