Matchmaking Event - Towards COVID-19 vaccines upscale production

  • 12 maart 2021

Matchmaking Event - Towards COVID-19 vaccines upscale production

Het matchmaking event ‘Towards COVID-19 vaccines upscale production’ wordt georganiseerd door de Europese Commissie en vindt plaats op 29 en 31 maart 2021. We bevinden ons momenteel in een ongekende noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid als gevolg van de COVID-19-pandemie. Terwijl het vaccinatieproces van de Europese bevolking al is begonnen, wil de "Task Force for Industrial Scale-up of COVID-19 vaccines", die in DG GROW is opgezet onder de directe verantwoordelijkheid van Commissaris Thierry Breton, de industriële productie van vaccins in Europa helpen opvoeren.

Het doel van dit evenement is om de versnelling en opschaling van de vaccinproductie te ondersteunen door de deelname van EU-bedrijven en ecosystemen aan de waardeketen te versterken. Daarnaast wil men tijdens het event ook sneller samenwerkingen tot stand brengen tussen ontwikkelaars van vaccins en dienstverlenende bedrijven, zoals contactontwikkelings- en productieorganisaties (CDMO’s), vul- en afwerkingsbedrijven, producenten van apparatuur, enzovoort. Dat moet zorgen voor een betere strategie voor de planning van de huidige en toekomstige vaccinproductie.

Wie kan er deelnemen?

Het event staat open voor alle bedrijven uit de lidstaten van de Europese Unie actief in de volgende domeinen:

  • Productie: de productie en/of ‘fill and finish’ bedrijven
  • Levering: grondstoffen, lipide nanodeeltjes, verbruiksgoederen, disposables (vb. bioreactorzakken voor eenmalig gebruik, filters, membranen, flowtips…), apparatuur, vloeistofchromatografiesystemen, flesjes, injectiespuiten, verpakking, opslag, verzending & distributie of andere.

Om zich voor het evenement aan te melden, moeten Europese bedrijven voldoen aan de eisen die in het ‘Call for Expression of Interest’- formulier van het evenement zijn vermeld.
Let op: registreren kan nog tot 23 maart 2021!

Bekijk vooraf ook de aanwezigheids- en boekingsregels. Alle registraties worden geëvalueerd en geselecteerde deelnemers krijgen een bevestiging via e-mail.

Meer informatie over het event en de inschrijvingen op https://matchmaking-event-towards-vaccines-upscale.b2match.io/home   

Neem gratis deel aan de gerichte één-op-één ontmoetingen om veelbelovende en nieuwe zakelijke contacten te leggen!