MIND4MACHINES - 1ste oproep - deadline 29 juni 2022

  • 1 juni 2022

Met een specifiek budget van 1 650 000 EUR voor deze eerste open oproep wil MIND4MACHINES minimaal 19 subprojecten ondersteunen, binnen twee financiële regelingen. Het belangrijkste doel van de oproep is om de efficiëntie en het concurrentievermogen van de maakindustrie te verhogen door de nieuwste digitale technologieën toe te passen voor een slimmere en groenere transformatie die is afgestemd op het nieuwste EU-beleid.

De huidige call financiert de ontwikkeling, het testen, de validatie en de marktintroductie van INDUSTRY 4.0-oplossingen door het Technology Readiness Level (TRL) / de maturiteit van de voorgestelde oplossingen te verhogen bij het leveren van innovatieve goederen, diensten en processen. 

De volgende regelingen worden ondersteund volgens twee maturiteitsniveaus:

  • TRL 5-7: Innovatieondersteuning - Testen en valideren van Industry 4.0-oplossingen
  • TRL 8-9: Go-to-market Support - Demonstratie en schaalbaarheid van innovatieve oplossingen

Activiteiten zoals prototyping, testen, demonstreren, pilootprojecten, grootschalige productvalidatie, technisch advies, marktreplicatie en andere diensten kunnen worden gefinancierd voor een maximale duur van negen maanden.

Als aanvulling op de subsidies die zijn ontvangen van de MIND4MACHINES Open Calls, zullen gefinancierde kmo's profiteren van op maat gemaakte versnellingsondersteunende diensten.

Deadline: 29 juni 2022

Meer info: Open Calls - mind4machines