MWC Open Innovation Challenge 2022 - B2B hybrid event

  • 9 februari 2022

Het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona is eindelijk terug! Binnenkort kan je opnieuw deelnemen aan de jaarlijkse hoogmis van mobiele technologie, online of op de vakbeurs ter plaatse. De beurs zelf loopt van 28 februari tot en met 3 maart 2022.

Tegelijkertijd organiseert Enterprise Europe Network - ACCIÓ, in samenwerking met onder andere Flanders Investment & Trade van 1 maart tot 8 maart een b2b-matchmaking.

U kan er tijdens korte meetings nieuwe contacten leggen met bedrijven, instellingen en overheden. Op dit ogenblik  zijn er al meer dan 500 deelnemers van over de hele wereld ingeschreven. 

Ditmaal kunnen deelnemers kiezen tussen fysieke en online meetings, of beide. Fysieke meetings vinden plaats in het MWC/4YFN Congress in Barcelona van 1 tot en met 2 maart. Online meetings worden apart gehouden tussen 3 en 8 maart.

Registreren kan eenvoudig via het matchmaking platform vóór 21 februari 2022.

De matchmaking is gratis. Voor wie opteert voor fysieke meetings ter plaatse is een toegangsticket tot de beurs noodzakelijk (aangezien deze meetings plaatsvinden op de beursvloer zelf). 

Heeft u nog vragen? Ontdek meer informatie op de website of stuur een mailtje naar Wim Pappaert, project manager Enterprise Europe Network.