S4Fashion Call - Innoveren voor een duurzame en circulaire mode-industrie

  • 1 juni 2021

Oproep tot het indienen van voorstellen aan alle Europese kleine en middelgrote ondernemingen om nieuwe duurzame oplossingen voor de modesector te creëren.

De S4Fashion Call for proposals wordt ondersteund door het S4Fashion-Sustainability for Fashion sectorproject, gefinancierd door het COSME-programma.

Het doel van de oproep tot het indienen van voorstellen is het selecteren en verstrekken van financiering en ondersteuning aan 25 transnationale partnerschappen die gericht zijn op het creëren van een nieuw innovatief product of een nieuwe dienst die rechtstreeks de toepassing en goedkeuring van duurzaamheids- en circulariteitsmodellen en -praktijken in de modesectoren verbetert.

De geselecteerde partnerschappen ontvangen directe financiering van maximaal 15.000 euro voor hun innovatieve projecten en zullen ook profiteren van aanvullende bedrijfsondersteunende diensten zoals trainingsworkshops, mentoring, makelaarsevenementen en investeringsforums om ervoor te zorgen dat de innovatieve projecten zich ontwikkelen tot een verhandelbaar product, dienst of bedrijfsmodel.

Deadline: 29 oktober 2021

Meer informatie: OPEN CALL – S4Fashion