Samenwerken in Europa

Een zakenpartner vinden

samenwerken

Zoekt u zakenpartners in het buitenland voor commerciële, technische of financiële samenwerking, dan kan het Enterprise Europe Network Vlaanderen u helpen. De Partnering Opportunities Database bevat immers internationale zakenvoorstellen van ondernemers die op zoek zijn naar handelspartners of nieuwe afzetmarkten in de meer dan 60 landen wereldwijd, die opgenomen zijn in het netwerk.

U selecteert zelf mogelijke interessante zakenvoorstellen uit de Partnering Opportunities Database. Hierbij kan u zich als klant gratis registreren en nieuwsbrieven op maat aanmaken. Daarnaast kan u in een zakenprofiel de gezochte samenwerkingsvorm en het profiel van uw potentiële partner voorstellen en laten verspreiden via deze databank. Neem daarvoor contact op met de Enterprise Europe Network-verantwoordelijke in uw provincie.

Internationale bedrijvencontactdagen - Nieuwe handelspartners

In de marge van een toonaangevende vakbeurs of een belangrijk congres in een specifieke sector organiseert het Enterprise Europe Network regelmatig internationale b2b-contactdagen. Enterprise Europe Network ondersteunt actief deze internationale ontmoetingsdagen.

Tijdens deze b2b-contactdagen ontmoet u ondernemers op basis van een afsprakenprogramma dat u zelf samenstelt. Met een zakenprofiel geeft elke deelnemer vooraf aan welke specifieke producten en samenwerking hij zoekt of aanbiedt. Dan selecteert u de bedrijven die wil ontmoeten en gaat u doelgericht te werk.

In 2021 ondersteunen we deze b2b-contactdagen.

Een innovatiepartner vinden

INNOVATIEDe missie van het Enterprise Europe Network is kennis, innovatieve ontwikkelingen en mensen samenbrengen binnen Europa om innovatie te stimuleren en de competitiviteit van zijn klanten te verhogen.

Boost uw innovatietraject met nieuwe kennis en technologieën uit het buitenland of valoriseer internationaal uw onderzoeksresultaten of innovatieve technologieën! Via Enterprise Europe Network spaart u tijd en geld uit en vindt u de juiste innovatiepartners.

We helpen u graag bij:

  • het vinden van de laatste nieuwe technologieën
  • het promoten van uw eigen innovaties
  • het uitbouwen van uw internationale netwerk

Neem vandaag nog contact op met ons.