Een zakelijke of innovatieve partner vinden

Bent u op zoek naar zakenpartners in Europa voor commerciële, financiële of technologische samenwerking ?

zakenpartner
Dan kan het Enterprise Europe Network Vlaanderen u helpen bij uw prospectie naar geschikte kandidaten. De Partnering Opportunities Database bevat immers internationale zakenvoorstellen van ondernemers die op zoek zijn naar handelspartners of nieuwe afzetmarkten in de meer dan 60 landen wereldwijd, die opgenomen zijn in het netwerk. 

Zoekt u nieuwe technologieën uit het buitenland of partners om uw onderzoeksresultaten of innovatieve technologieën internationaal te valoriseren, één adres: de Partnering Opportunities Database!

 


Hoe werkt het?

Uit de Partnering Opportunities Database kan u zelf een eenvoudige selectie maken van interessante zakenvoorstellen. Dat doet u via een trefwoord, eventueel ook een type van samenwerking en uw doelmarkt. Klik op het samenwerkingsvoorstel van uw keuze. Alle profielen in de databank zijn anoniem. Wil u meer info, neem dan rechtstreeks contact op met de Enterprise Europe Network-partner door te klikken op ‘Request more information’.

Altijd op de hoogte

U kan zich als klant ook gratis abonneren op de zakenvoorstellen en Internationale bedrijvencontactdagen. Zo kan u selecties maken via queries op basis van meer zoekcriteria. Daardoor verkrijgt u relevantere profielen en events. Deze selectie kan u dagelijks, wekelijks of maandelijks ontvangen in de vorm van een nieuwsbrief.

U hoeft zich hiervoor alleen maar te registreren. Met uw paswoord kan u altijd inloggen in de databank en queries aanmaken. Uw registratie en queries worden gevalideerd door Enterprise Europe Network.

Opgelet!
Indien het beveiligingsniveau te streng ingesteld staat op uw PC, zal het inloggen niet lukken. Controleer dan uw browserinstellingen bij Extra-internetopties, tabblad Privacy, button Websites. Voeg daar http://een.ec.europa.eu/ toe aan de lijst van 'adres van website' en klik op Toestaan.

Indien de onderstaande widgets niet zichtbaar zijn, dient u eenmalig in Explorer 'Alle inhoud weergeven' aan te klikken. Via Chrome dient u bovenaan rechts naast het webadres het schildje aan te klikken en moet u kiezen voor de optie 'onveilige scripts laden'.

Voor ondersteuning kan u contact opnemen met de Enterprise Europe Network-verantwoordelijke in uw provincie.

Zoeken in de POD database
Account aanmaken