Torino Fashion Match 2022

  • 20 mei 2022

Tussen 7 en 10 juli organiseert Unioncamere Piemonte, in samenwerking met de Kamer van Koophandel van Turijn en het Enterprise Europe Network, naar goede gewoonte de “Torino Fashion Match”.  Deze editie wordt geopteerd voor een hybride formaat.  De fysieke on-site meetings gaan door in Turijn waar tussen 6 en 14 juli de “Torino Fashion Week” plaatsvindt.  

Dankzij de Enterprise Europe Network link met RVO Nederland, krijgen alle deelnemers aan de fysieke matchmaking in Turijn bovendien gratis toegang tot de handelsbeurs “Modefabriek” in Amsterdam op 11 juli. 

De matchmaking is gericht op ondernemers actief binnen textiel, fashion en modeaccessoires en dit op alle vlakken (ontwerp, productie, verkoop en e-commerce, marketing, ICT, R&D,…) en op investeerders met een focus op fashion en/of vrouwelijk ondernemerschap. 

Gedurende de b2b-contactdagen zijn eveneens inspirerende sessies voorzien omtrent diverse actuele thema’s.  Ook het WORTH-project zal worden toegelicht.  Dit is dus eveneens een ideaal forum voor wie internationale partners zoekt voor de aankomende call dit najaar. 

Benut deze unieke kans om meetings te houden met potentiële klanten, leveranciers, partners en investeerders en kennis te maken met nieuwe materialen en trends. 

Bezoek de website om u voor dit event in te schrijven of contacteer Tania De Meyere voor meer info.